Protegus 2 telefonos riasztó alkalmazás
A Protegus 2 OKOS alkalmazással éred el az összes TRIKDIS okos átjelzőt, (de minden más TRIKDIS eszközt is) és a hozzá kapcsolt riasztót.

Olvass tovább...

TRIKDIS OKOS átjelzők telefonos alkalmazással

A Trikdis régi motoros biztonságtechnikai gyártó. Termékeiben ötvöződik a hagyományos biztonságtechnikai megközelítés a 21. század technológiának köszönhetően elérhetővé vált távoli, modern okostelefonos eléréssel. Az összes TRIKDIS OKOS átjelző egyidőben küldi el a beállított távfelügyelet és a rendszer felhasználói számára az összes eseményt, riasztást, műveletet.

Az átjelzőket a riasztó okosításon felül, ha vannak fel nem használt ki- / bemenetek (választható, hogy melyik legyen), visszajelzésre (24 órás állapot figyelésre) vagy berendezések irányítására is fel lehet használni. Ezzel néhány egyszerű telefonnal, távolról vezérelhető funkciót lehet költséghatékony módon kialakítani az eszköz segítségével.

A teljesség igénye nélkül a gyakori feladatok, aminek a megoldását rábízhatod: ajtó, kapu vagy garázskapu nyitás-zárás, lámpák, világítás kapcsolása, hútés-fűtés, szivattyú vezérlése, öntöző indítás vagy épp indulás-letiltás, stb.

Az eszköz önállóan, riasztó nélkül is telepíthető, bővíthető 8 dbki/ bementettel és ezzel egy távolról monitorozható és beavatkozó eszközként viselkedhet. Mindez vezetékes interneten vagy ahol éppen semmi más nincs, a mobiltelefon hálózaton képes működni. Kis fogyasztása miatt, megfelelő méretezéssel szünetmentes eszközként is használható napelemes töltéssel.
Protegus 2 alaklmazás belépési oldal

Funkciók a Protegus 2 alkalmazás főoldalán?

A Protegus 2 főoldala részletesen testreszabható, választható háttérszín és a blokkok sorrendjét meg lehet változtatni vagy el lehet tüntetni őket.
Az értesítéseket testre lehet szabni: esemény típusonként beállítható, hogy riasztás vagy normál értesítés legyen vagy ne legyen egyálltalán értesítés.
A jogosultságok mindenki számára testre szabhatóak: mit láthat, mit irányíthat és miről kapjon értesítést.

Partíciók, élesítés és kikapcsolás

Az egyik fő funkció, amire mindig szükség van, a rendszer ki- / bekapcsolása (élesítés / hatástalanítás).

Eseménylista

A rendszerhez tartozó néhány legutóbbi esemény látható, rákattintva megjelenik az összes esemény (a rendszer létrehozásától indulva az összes megőrzésre kerül), amit szűrni lehet igény esetén.

Állapot figyelés

Minden bemenetként beállított kontaktus (magán az átjelzőn) 24 órás állapot megfigyelésre alkalmas, ami esemény (zóna sértés) esetén értesítést küldd a felhasználóknak. Például kapu állapot, vízszint figyelés.

Irányítás

Minden kimenetként beállított kontaktusokhoz tartozik egy gomb, amivel ki-be kapcsolható a hozzá tartozó eszköz. Például kapu, garázsajtó nyitás, szivattyú indítás.

Élő kamera kép

A Protegus 2 alkalmazásban megjelenítheted az IP kameráid képét és ráteheted a hozzá tartozó vezérlő gombokat. Például távoli kapunyitáskor hasznos, ha követni tudod mi történik.